EBOKTATÓ - Rólam: 2008-ban Kiképzésvezető oklevelet szereztem, 2009-ben kezdtem magánpraxisba.  

Rólam, röviden

Gyermekként többek közt állatidomár is szerettem volna lenni...
11 éves koromban kaptam életem első kutyáját, egy kicsi, vörös színű, tacskókeverék szukát. Együtt eltöltött időnk alatt az engedelmességi gyakorlatoktól kezdve a csibészelésen, a vízi apporton át a fáramászásig mindent tanult. Sajnos, ma már nem lehet velünk.

Mellette a lakóhelyünk környékén rengeteg kutyával foglalkoztam, kölcsönkérve sétáltattam őket, az akkoriban kialakult kutyaszeretet máig megmaradt. Később gazdája lehettem egy kőkemény munkavonalas, domináns temperamentumú német juhászeb szukának, aki már jóval keményebb dióként a fegyelemkialakítási- és fönntartási készségeimet hegyezgette.

2008 júliusában a K3 Kinológiai Egyesület által szervezett tanfolyamon Általános Kinológiai és Kiképzésvezetői oklevelet szereztem (a vizsgán nyomkövetés tanítása témakörből adtam számot), amelyet a következő év tavaszán sikeresen véglegesíttettem, miután 1 évig a Népszigeti Kutyasuli Tükör-módszer-rendszerű tanfolyamain tevékenykedtem az alap- és középfokú tanfolyamok egyik segítő oktatójaként.
2009-ben indítottam el az EBOKTATÓ honlapot "kutyakiképzés háznál Budapesten és környékén" főprofillal és kezdtem magánpraxisba.

Célom, hogy minden tudásomat és tapasztalatomat felhasználva hozzásegítsem a kezdő- és haladó kutyatartókat a kedvenc négylábú barátjukkal való harmonikus együttéléshez. Hiszem, hogy ebben a szakmában is fontos a folyamatos tanulás, ezért időről-időre továbbképzéseken veszek részt.

(A gyakorikerdesek.hu fórumoldalra vki fölregizett Eboktató néven, de bár jó dolgokat ír, ő nem én vagyok.)
Chepkó Attila